Läs Leopard förlags årskatalog 2019 här

2019-05-16

Nervkittlande konspirationsthriller, efterlängtad debutroman och allt du behöver veta om komposteringsrevolutionen Bokashi – missa inte kommande släpp på Leopard förlag!

Första upplagan av Stefan Sundströms nya bok Stefans lilla svarta sålde slut på bara en vecka, så stort är intresset för den första boken på svenska om komposteringsmetoden Bokashi. Underhållande och eftertänksamt berättar Stefan här om hur allt kan börja i ditt eget kök, med så lite som en hink och ett lock!

I juni månad släpps debutanten Eric Bruuns spännande ljudthriller Inga fler hemligheter; en riktig cliffhanger som för tankarna till mästaren Dan Brown. Ett brutalt våldsdåd på Stockholms Centralstation utvecklas snabbt till en nagelbitande jakt där såväl svenska Nationella insatsstyrkan, amerikanska CIA och israeliska Mossad snart blir inblandade.

För att blicka framåt mot hösten 2019 är det med stor glädje och stolthet vi kan meddela att Saga Beckers efterlängtade debutroman kommer släppas i augusti. Våra tungor smakar våld är en närgången roman om våld och självhat, men också gränslös kärlek. Det här är liknar ingenting du tidigare läst.

Hösten bjuder även på en vass debattbok från den amerikanska stjärnjournalisten och författaren Barbara Ehrenreich. I Att lura åldrandet berättar Barbara med sin karaktäristiska humor, skärpa, och klarsynthet om hälsoindustrins underliggande motiv och det beteende den sporrar.

Detta och mycket mer händer hos Leopard förlag 2019.

Den fullständiga katalogen hittar du här.