Alla kan skriva

365 skrivuppgifter för dig som älskar och hatar att skriva!

Att skriva är inte längre någonting som bara författare och journalister håller på med. Nu har alla chans att skapa texter och synas – på sitt sätt. Kanske skriver du redan mycket i ditt yrke men känner att du vill bli bättre. Kanske har du ett komplicerat förhållande till det här med text men inser att det är svårt att ducka för statusuppdateringen. Kanske drömmer du om att skriva ner ditt liv. Kanske älskar du att skriva och vill göra det mer.

Den här boken är full av tips och övningar för att få fart på kreativiteten och ordning på orden. 365 skrivuppgifter räcker i ett år. För dig som är, eller vill bli, bloggare, egenföretagare, copywriter, student, kontorsråtta, kung på statusuppdateringar, författare, poet, email-wizard, kommunikatör, journalist, byrålådeskribent, ordsmed. Eller som bara önskar att du var bättre på att skriva. När året har gått kommer din penna att vara rejält vässad – vad du än bestämmer dig för att skriva med den.

Författarna har alla en gedigen bakgrund som copywriters, skribenter och lärare på Berghs School of Communication och Forsbergs reklamskola. De har också skrivit ett flertal böcker.

Recensioner

”Helheten är en uppmaning till läsaren att våga uttrycka sig och att öva upp sin förmåga att beskriva världen . Sidorna är roligt utformade med små grafiska överraskningar.”

BTJ-häftet, Maria Nyman