Under pälsen #1: Jakten på Kapten Klänning

2014-06-13

Välkomna till Leopards podcast Under pälsen! I premiäravsnittet hör ni kriminalkommissarie Jonas Trolle berätta om sin bok Jakten på Kapten Klänning, i samtal med Katarina Wennstam. Jonas Trolle var spaningsledare för det uppmärksammade fallet med Göran Lindberg. Hur gick det till när polisen arbetade med de hemliga spaningarna i ett av de mest uppseendeväckande fallen i svensk kriminalhistoria – där den misstänkte dessutom var högt uppsatt polischef och hade hög svansföring kring jämställdhetsfrågor?

Journalisten och författaren Katarina Wennstam, som bl a skrivit ”Flickan och skulden”, samtalar med Jonas Trolle om boken och skrivandet.

Medverkande: Jonas Trolle & Katarina Wennstam

En podcast från Leopard förlag, i samarbete med ABF