Köp böcker direkt från Leopard förlags webbshop!

2013-09-05

Nu kan du enkelt och smidigt handla böcker från Leopard förlags webbshop. Alltid bra priser, säker betalning och snabb leverans! Just nu erbjuder vi 3 aktuella titlar till superbra pris: ”Örfilen”, ”En droppe svart blod” och ”Hatet” för 100:-/st. (Gäller t o m 15/9. Ord. pris i webbshopen 149-199:-)

En droppe svart blod 100:- (ord. pris 199:-)
En droppe svart blod är ett personligt reportage om ras och tolerans i USA, från slaveriet dagar till Obamas Washington. SvDs USA-korrespondent Karin Henriksson tar ett brett grepp på frågan, och har träffat politiker och aktivister, så väl som skådespelare och idrottare och skildrar både den historiska bakgrunden och dagens situation.

Köp boken här.

Örfilen 100:- (ord. pris 149:-)
Den internationella bästsäljaren Örfilen har kallats ”ett modernt mästerverk”, och lämnar ingen läsare oberörd. En solig eftermiddag vid en grillfest i en förortsvilla ger en av gästerna en trotsig treåring en örfil. Barnet är inte hans son. De närvarande gästerna delas upp i två läger, och gamla vänskaper och lojaliteter sätts på prov. Författaren Christos Tsiolkas från Australien är Sverigeaktuell i september med framträdanden både i Kristianstad och Lund.

Köp boken här.

Hatet 100:- (ord. pris 179:-)
Maria Svelands uppmärksammade bok Hatet. En bok om antifeminism är en berättelse om ett Sverige i förändring där ett nytt debattklimat sakta har vuxit fram, och där det är alltmer legitimt att avsky feminismen och dess företrädare.
”Omskakade läsning” QX
”Riktigt, riktigt bra” SvD
”En alldeles nödvändig bok” Kulturnytt

Köp boken här.

Erbjudandet gäller t o m 15 september 2013, vid köp via Leopard förlags webbshop. Köpvillkor hittar du här.

Självklart kan du också köpa de allra flesta av Leopards titlar i e-bokformat. Klicka bara på e-bokslänken under varje titel, så hamnar du hos e-bokhandeln Bokon.