Kärleksfest på Södra teatern

2013-02-18

Välkommen på bokrelease av Maria Svelands bok ”Hatet – en bok om antifeminism”! ”Kärleken – en fest för feministerna” är en motståndshandling i form av en fest och samling som vill inspirera och låta oss inspireras. En kväll för att hylla och fira feminismens framgångar. En kväll full av brandtal, musik och kärlek. En kväll som vill vara en motkraft till fascismen och antifeminismen, en motgift till hatet.

Medverkande: Maria Sveland, Mian Lodalen, Bianca Kronlöf, Nour El Refai, Susanna Alakoski, Katarina Wennstam, Moa Svan, Lill-Marit Bugge, Maud Eduards, Mattias Gardell, Devrim Mavi, Alexandra Pascalidou och Hanna Olsson + överraskningsgäster!

Arrangörer: Leopard förlag, ABF Stockholm & Södra Teatern.
Biljetter till evenemanget finns att köpa här.

Uppdatering: Under kvällen premiärvisades Bianca Kronlöfs film ”Så jävla PK”, som spridigt sig som en löpeld i sociala medier sedan den lades upp på Youtube i torsdags. Se filmen här.