Julkonserter med Barbara Hendricks 15 & 16 december

2012-11-28

Välkommen till en magisk julkonsert med Barbara Hendricks i Stockholms stadshus 15 & 16 december! Repertoaren omfattar både vår mest älskade klassiska julmusik från Europa och julspirituals från andra sidan Atlanten, och med på scenen finns skådespelerskan Anita Wall, bluesartisten Eric Bibb, jazzpianisten Mathias Algotsson, Drottningholms barockensemble, kören Voces Nordicae och barnkör från Nacka musikklasser.

Läs mer om konserten här.

Biljetter till konserterna i Stockholms stadshus köps via www.tickster.se
När du köper konsertbiljetter har du också möjlighet att köpa ett signerat ex av Barbara Hendricks självbiografi Min röst till specialpris.

Konserten 16 december sänds också live på bio via Folkets hus & parker, biljettinfo här.